Nieuw! Aerial Pilates

IMG_9509.jpg
IMG_9500.jpg

Reguliere groepslessen 

Aerial Pilates lessen

Naast de reguliere groepslessen zullen er vanaf september ook 1 of meerdere echte Aerial Pilates lessen op het rooster worden toegevoegd. In deze lessen zullen we dus elke week met de doeken aan de slag gaan. Meer informatie volgt snel. 

Aerial Pilates is een vorm van Pilates waarbij we gebruik maken van een hangmat die aan het plafond hangt. Op een speelse manier kun je weer heel veel andere oefeningen uitvoeren. Je kunt erin staan, liggen, zitten, hangen, schommelen en vliegen. Een heerlijk vrij gevoel! Aan de ene kant zorgt het doek voor ondersteuning en aan de andere kant zorgt het voor een extra grote uitdaging om je balans te houden. Net als bij een normale Pilates les versterk je je core stability (diepe buik-, rug en bekkenbodemspieren) maar vergoot je ook je balans en evenwicht en creeer je ruimte in je wervelkolom door de inversies (omgekeerde houdingen) En uiteraard kun je er aan het einde van de les ook heerlijk helemaal in gaan liggen tijdens de ontspanningsoefening. 

Benieuwd wat voor oefeningen je allemaal kunt doen? Kijk dan voor een kleine impresseie hier

We werken in de Pilates groepslessen elke week met een ander materiaal (Dynaband, Pilates ring, yoga bal, big gym ball, yoga blokken, 1kg gewichtje etc) Deze doeken zullen een extra materiaal worden waarmee we gaan rouleren in de lessen op de maandagavond, dinsdagochtend en donderdagavond.