basisspanning_edited.jpg

Online Pilates lessen

Liever thuis aan de slag? Dat kan!

De online lessen zijn begonnen tijdens de Corona periode, maar zijn zo goed

bevallen dat ik ermee door ga. De eerste 10 lessen blijven voor iedereen openbaar

op youtube staan en zijn gratis. 

 

Maar wil je meer online lessen ontvangen en lekker thuis aan de slag? Stuur dan een mailtje naar info@pilatesmarlouk.nl en dan krijg je tegen betaling het linkje doorgestuurd van de nieuwe les. 

Onderstaande lessen kosten 5 euro per les. Wil je deze ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@pilatesmarlouk.nl onder vermelding van de les welke je wilt ontvangen (bijvoorbeeld: les 14) en dan stuur ik je zo spoedig mogelijk een tikkie en de les. De les kun je zo vaak herhalen als je maar wilt.

Een nieuw jaar, helaas nog steeds een lockdown en dus een gesloten studio. Vandaar dat onderstaande lessen 7 euro per stuk zijn (ik hoop dat jullie dit begrijpen) Wil je ze ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@pilatesmarlouk.nl en dan komt de tikkie en de les zsm je kant op! 

Home workout: les 19
Home workout: les 19

Met een grote bal dit keer. Maar geen zorgen, ook zonder bal kun je met behulp van de bank, een stoel of gewoon op de grond aan de slag! Succes!

press to zoom
Home workout: les 20 Gratis!
Home workout: les 20 Gratis!

Les nummer 20 alweer. Reden voor een mini feestje, dus deze les is voor iedereen gratis. Ook geschikt voor alle zwangeren en 65 plussers. Succes!

press to zoom
Home workout: les 21
Home workout: les 21

Een les zonder materiaal, maar met extra uitdagingen voor wie wilt!

press to zoom
Home workout: les 22
Home workout: les 22

Een fijne les met gewichtje of een kleine bal mocht je die toevallig in huis hebben!

press to zoom